My account

Login

Register

A link to set a new password will be sent to your email address.

Termenii de utilizare și toate documentele la care se face referire in textul care urmeaza, stabilesc termenii și condițiile în care vi se permite să utilizați site-ul nostru web si sa efectuati comenzi prin intermedul acestor instrumente online.
Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare. Termenii de utlizare sunt valabili începând cu data de 01.01.2020.

1. Detalii despre noi

Website-ul lahorincie.ro este operat de catre La Horincie SRL, denumita in continuare FIRMA in aceasta sectiune si in sectiunea de Politica de Confidentialitate regasita pe aceasta platforma web. FIRMA este o societate cu răspundere limitată înființată în Romania RO36577205, număr în Registrul Comerțului J24/209/2017 cu sediul in com Gardani nr 457, judetul Maramures, telefon +40722400266, e-mail stefan.gogota@lahorincie.ro

2. Acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare Prin folosirea serviciului web lahorincie.ro utilizatorul declară ca este de acord cu termenii și condițiile listate mai jos. Vă rugăm citiți cu atenție și daca nu sunteți de acord cu ceva din conținut vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact înainte de a întreprinde orice acțiune de natură comercială. Utilizarea site-ului făra acceptul termenilor și condițiilor de mai jos este strict interzisă. Vă mulțumim!
3. Accesul la site FIRMA acordă permisiunea de a utiliza site-ul numai pentru uz personal, necomercial și nu veți copia, distribui, reproduce, publica sau expune orice parte a site-ului, prin orice mijloc (mediu), fără autorizația prealabilă scrisă FIRMA. Este interzisă afișarea sau transmiterea oricărui fel de material cu conținut amenințător, fals, abuziv, licențios, vulgar sau orice alt material ce poate constitui un mod de a incălca legea. Este interzisă folosirea site-ului în scop publicitar.
4. Confidențialitate și informații personale FIRMA garantează protejarea confidențialității informațiilor personale, precum numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail, pe care clienții le furnizează pe site-ul nostru. Orice informație prezentată pe site este supusă politicii de confidențialitate a firmei. Mai multe informații puteți regăsi accesând Acordul privind continutul utilizatorilor.
5. Prețuri Prețurile prezentate includ TVA (19%) Prețul de achizitie prezentat pe bonul fiscal / factură va fi același cu cel prezentat pe website la momentul achiziției. Plata produselor se efectuează fie prin transfer bancar, prin card debit / credit la livrarea produsului sau prin card debit / credit la plasarea comenzii online. Plata la livrare: comanda se achită reprezentantului FIRMA sau CURIER în momentul livrării comenzii prin plata ramburs. Plata online: comanda se achită cu cardul bancar printr-un procesator de plati valid. În cazul în care ați ales metoda de plată cu ajutorul cardului bancar, este necesar să completați un formular cu informații despre cardul dumneavoastră, pe o pagină securizată a procesatorului in cauza.
6. Preluarea și livrarea comenzilor Comenzile realizate telefonic prin operatorul de call center sau online prin intermediul website-ului, aplicațiilor se consideră comenzi ferme, fapt pentru care intră sub incidenta contractului verbal. Apelurile telefonice pot fi înregistrate în totalitate. Pentru a satisface în totalitate cerințele clienților noștri ne rezervăm dreptul de a verifica telefonic corectitudinea datelor oferite de catre client. Livrarea comenzilor se face intr-un timp estimat de aproximativ 24-72 ore de la confirmarea comenzii.
COMANDA MINIMA ONLINE ESTE DE 500 LEI.
Nu livram comenzi care contin o singura sticla deoarece exista riscul sa se deterioreze coletul acesta neputand fi ambalat ca in cazul unei cutii cu mai multe sticle. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 500 de lei, pentru zonele MUNICIPII si orase RESEDINTA DE JUDET se percepe o taxa de transport in functie de conditiile firmei de curierat. Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 500 de lei, taxa de curierat este zero cu conditia ca sa nu existe kilometri suplimentari perceputi de FIRMA DE CURIERAT. Daca adresa de livrare este inafara retelei FIRMEI DE CURIERAT se va percepe tarif pentru kilometri suplimentari conform specificatiilor FIRMEI DE CURIERAT.
Toate aceste informatii sunt de asemenea specificate in sectiunea de Checkout a website-ului, inainte de a confirma plasarea comenzii. Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs in parte. FIRMA va putea desfășura orice campanie promoțională referitoare la produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de către FIRMA. Prețurile produselor sunt exprimate în RON și includ TVA.
7. Calitatea produselor Produsele de delivery comercializate de FIRMA sunt preparate în bucătăria noastră , în baza unei comenzi. Toate produsele sunt verificate zilnic pentru a garanta calitatea și valabilitatea acestora. Produsele noastre sunt preparate respectând normele igenice și sanitare în conformitate cu normele în vigoare Dimensiunile și gramajele comunicate prin intermediul site- ului și a materialelor ce au caracter promoțional au fost calculate în momentul ambalarii In fapt acestea pot varia în functie de sezon, condiții climaterice sau tehnice și se vor considera acceptabile într-o tolerantă de /- 10%.
8. Anulări comenzi În cazul anulării unei comenzi, trebuie să ne contactați în cel mai scurt timp la numărul de telefon 0722400266 transmițând numărul comenzii si motivul anularii. Daca coletul a fost pregatit si predat firmei de curierat se poate anula comanda doar prin achitarea valorii de expeditie a coletului (chiar daca in cazul livrarii aceasta se inadra la livrare graatuita), plus inca o taxa de livrare inapoi a coletului, in depozitul nostru.
9. Dispoziții finale Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este expus fără a se oferi nicio garanție de nici un fel, fie aceasta expresă sau implicită. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni termenii și condițiile de utilizare. FIRMA face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această prezentare. Pentru orice nelămuriri sau eventuale clarificări va stăm la dispoziție cu un mesaj la adresa stefan.gogota@lahorincie.ro
VA multumim !