Proclam <<Decalogul Distilatelor>> pentru distilate curate, făcute după norme stricte! Când avem in față o sticla de distilat, sa știm exact ce este Înăuntru!
Am lansat însă #DecalogulHorincii și iată cele 10 motive pentru care vă recomandam să alegeți #Horinca noastră. #Distilatele noastre sunt distincte si se diferențiază: Odată prin faptul ca lucrăm după un caiet de sarcini propriu, foarte strict si poate unic, respectând drastic toate etapele – începând de la netratarea livezilor, continuând cu selecția fructelor, fermentarea, dubla distilare – pana la îmbuteliere si prezentare, si apoi pentru că, toate aceste etape sunt certificate si menționate atât pe etichete si ambalaje cat si in toată comunicarea ! Iar asupra acestor valori si tradiți ale familiei, insistam la nesfârșit…!
Astfel, in exclusivitate și poate în premieră, descriem, explicăm și garantăm aceste 10 procese esențiale :
1- Originea fructelor din livezi tradiționale, locale ECO/Bio, 2- Tripla selecție a fructelor după maturarea acestora, astfel doar 60-70 % din fructele Eco Bio ajung in vasele de fermentare 3- Modul de fermentare, lentă, fără zahăr adăugat, 4- Dubla distilare controlată, la foc mic, cu eliminarea multor alcooli nedoriti din distilatul final(ca alcooli metilici, acizi cianhidrici, alcooli superiori și alcooli volatili), 5- Tipul cazanelor în care se face distilarea (cazane cu reflux si răcitor cu flux invers, 6- Timpul de maturare, cu loturi cu vechime certificată, in antrepozit fiscal la origine, si sub control legal, 7-Absenta cu desăvârșire a aromelor adăugate, și absenta coloranților artificiali (culoare si textură exclusiv de la butoaiele de stejar), 8 -Tehnică unica si exclusiva de maturarea in butoaie de stejar franțuzești, pregătire special și rearse, printr-o metoda inovativa proprie, 9-selecția si îmbutelierea manuală, în locul în care a fost produsă direct din butoaie, printr-o metodă proprie de semifiltrare, 10- loturile si vechimea acestora sunt garantate iar anii înscriși pe sticlă reprezinta exact perioada petrecuta in butoaie.