Proclamăm ,,Decalogul Horincii,,

Proclam <<Decalogul Distilatelor>> pentru distilate curate, făcute după norme stricte! Când avem in față o sticla de distilat, sa știm exact ce este Înăuntru!

Am lansat însă #DecalogulHorincii și iată cele 10 motive pentru care vă recomandam să alegeți #Horinca noastră. #Distilatele noastre sunt distincte si se diferențiază: Odată prin faptul ca lucrăm după un caiet de sarcini propriu, foarte strict si poate unic, respectând drastic toate etapele – începând de la netratarea livezilor, continuând cu selecția fructelor, fermentarea, dubla distilate – pana la îmbuteliere si prezentare, si apoi pentru că, toate aceste etape sunt certificate si menționate atât pe etichete si ambalaje cat si in toată comunicarea ! Iar asupra acestor valori si tradiți ale familiei, vă asigur ca am să insist la nesfârșit…!
Astfel, in exclusivitate și poate în premieră, descriem, explicăm și garantăm aceste 10 procese esențiale :

1- Originea fructelor din livezi tradiționale, locale ECO/Bio, 2- Tripla selecție a fructelor după maturarea acestora, astfel doar 60-70 % din fructele Eco Bio ajung in vasele de fermentare 3- Modul de fermentare, lentă, fără zahăr adăugat, 4- Dubla distilare controlată, la foc mic, cu eliminarea multor alcooli nedoriti din distilatul final(ca alcooli metilici, acizi cianhidrici, alcooli superiori și alcooli volatili), 5- Tipul cazanelor în care se face distilarea (cazane cu reflux si răcitor cu flux invers, 6- Timpul de maturare, cu loturi cu vechime certificată, in antrepozit fiscal la origine, si sub control legal, 7-Absenta cu desăvârșire a aromelor adăugate, și absenta coloranților artificiali (culoare si textură exclusiv de la butoaiele de stejar), 8 -Tehnică unica si exclusiva de maturarea in butoaie de stejar franțuzești, pregătire special și rearse, printr-o metoda inovativa proprie, 9-selecția si îmbutelierea manuală, în locul în care a fost produsă direct din butoaie, printr-o metodă proprie de semifiltrare, 10- loturile si vechimea acestora sunt garantate iar anii înscriși pe sticlă reprezinta exact perioada petrecuta in butoaie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *